Reiniging bestrating

Reiniging bestrating

 

Door de jaren heen krijgt uw terras, oprijlaan of tegelpad veel te verduren. Door atmosferische vervuiling, algen aangroei, en zand wordt het vuil en glad. Tevens verliest uw bestrating zijn mooie kleur en uitstraling. AllesKeurig.nl bespaart u de moeite en het zware vieze werk en kan snel met de beste apparatuur uw bestrating in een nieuwstaat terug krijgen!

Er zijn twee manieren om uw bestrating te reinigen;

  • D.m.v. algendoder te sproeien op het vervuilde oppervlak (mits er sprake van is algengroei). Hierbij moet u wel geduld hebben totdat de algen zijn afgestorven. Na enkele dagen kunt u de de dode algen wegspoelen. Andere vervuiling is hier niet mee te verwijderen! 
  • D.m.v. het oppervlak te reinigen met een hogedrukreiniger. De druk kan aangepast worden aan de bestrating om zo op de meest effectieve manier grondig te reinigen zonder het zand tussen de bestrating weg te spuiten. Dit is veruit de beste manier om bestrating te reinigen want alle vervuiling wordt hierbij verwijderd. Naderhand kan eventuele al van tevoren loszittende of weggezakte bestrating ook worden hersteld zodat uw bestrating er weer strak in ligt. Tevens kan na de hogedrukbehandeling uw terras worden besproeid met algendoder om zo verdere algengroei te voorkomen voor een lange periode, zie het als een soort van beschermlaag.

Ook kan uw bestrating hersteld worden als deze is verzakt (zie voorbeelden hieronder).

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van hoe bestrating opknapt van een grondige reiniging:

    

   

Voorbeeld van bestrating-herstel: