Prijzen/werkwijze

Prijzen/werkwijze

Uiteraard begrijpt AllesKeurig.nl dat voor u, naast de kwaliteit van de aangeboden diensten, de prijs ook erg belangrijk is. Doordat AllesKeurig.nl een zelfstandige onderneming is en u niet laat mee betalen aan apparatuur e.d. kan er een scherp uurtarief worden berekend. Tevens voor klussen zoals dakreiniging en gevelreiniging wordt er niet met precieze m2-prijzen gewerkt maar krijgt u een scherpe totaalprijs gebaseerd op het totale oppervlak.

Uiteraard wordt op uw verzoek een offerte opgemaakt en daarin wordt ook rekening gehouden met uw specifieke wensen. Tevens komt AllesKeurig.nl graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek en/of bijvoorbeeld het kostenloos verrichten van een ’teststukje’ zodat u duidelijk weet wat er wordt uitgevoerd én wat het resultaat wordt.                                    

Ook worden de Algemene Voorwaarden kort besproken als u dat wenst. Klik hier op Algemene Voorwaarden om deze te bekijken

Naast de scherpe prijzen en de focus op volledig milieuvriendelijk ondernemen vindt AllesKeurig.nl een persoonlijke en professionele communicatie met u als klant zeer belangrijk. Er wordt uiteraard volledig naar uw wensen geluisterd en flexibel gewerkt. Tijdens de werkzaamheden wordt er met respect voor u en uw omgeving in stilte gewerkt en met de grootste precisie!

Het algemene uurtarief van AllesKeurig.nl is €37,50 (excl.BTW).