Nieuws

Nieuws

AllesGroen

AllesKeurig.nl krijgt vanaf volgend jaar uitbreiding in de vorm van AllesGroen. Dit bedrijf wordt gerund door mijn goede vriend Daan Nagelkerke, de hoofd-diensten zijn tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud én dak- en gevelreiniging. AllesGroen werkt ook met dezelfde doelstelling als AllesKeurig.nl, namelijk ecologisch en betaalbaar onderhoud leveren aan uw tuin of woning.

Voor meer informatie: www.allesgroen.nu 

AllesKeurig.nl neemt deel aan de Tuin en Sfeerbeurs 2015.

Om een groter deel van het publiek in het Noorden kennis te laten maken met de ecologische diensten én producten van AllesKeurig.nl, is er gekozen voor deelname aan de populaire Tuin en Sfeerbeurs in de Martiniplaza te Groningen van 19 t/m 22 februari 2015. Hier zal de bezoeker door ons worden voorgelicht hoe men zijn tuin en alles eromheen ecologisch onderhoudt, reinigt en kan schilderen en uiteraard wat AllesKeurig.nl voor hen kan betekenen qua gespecialiseerd ecologisch onderhoud van uw tuin én woning. Tevens zullen wij diverse Finse, Duitse en Hollandse lijnolieverven tonen en demonstreren. 

 

Vanaf nu ook schilderwerk met KEIM verf!

AllesKeurig.nl levert vanaf heden ook schilderwerk met de uiterst hoogwaardige Keim mineraalverven. Deze muurverven bestaan al sinds 1878 en zijn de enige echte natuurlijke oplossing voor het verven van o.a. uw gevel. Bekijkt u de volgende link voor de vele voordelen van Keim verf.

 

NLdoet

Op 22 maart hielp AllesKeurig.nl mee met de nationale vrijwilligersdag NLdoet bij zorgboerderij Dekkersnest te Muntendam. Fijn om deze hardwerkende mensen een dag te helpen en te ondersteunen bij hun dankbare werk. Klik op deze link voor een kleine impressie van deze geslaagde dag!

 

VCA-certificaat

22 januari ontving AllesKeurig.nl het VCA-certificaat van de koninklijke PBNA.
Dit certificaat is een vereiste voor elke professionele ondernemer die werkzaamheden met een verhoogd risico in een risicovolle omgeving uitvoert. Hierbij worden de nieuwste regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu getoetst zodat er dus veilig en verantwoord gewerkt kan worden. Zo weet u ook dat AllesKeurig.nl volledig op de hoogte is van de nieuwste eisen en regels op dit gebied.