Glasbewassing en zonnepaneelreiniging

Glasbewassing en zonnepaneel reiniging

 

Uiteraard heeft u naast een schoon dak en een schone gevel ook graag uw ruiten weer stralend en glanzend schoon. Deze geven uw woning of bedrijfspand een nette en verzorgde uitstraling maar ook komt er meer licht binnen. 

AllesKeurig.nl maakt gebruik van een unieke, krachtige én volledig ecologische ramenreiniger die met professionele middelen wordt aangebracht. Daarnaast worden ook uw kozijnen en ander bijbehorend houtwerk met een zachte spons afgenomen. Het is ook mogelijk om uw kunststof kozijnen te laten reinigen en eventuele verweerde plekken kunnen worden gepolijst met een middel gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten (zie voorbeelden onderaan deze pagina).

 

Ook bestaat de mogelijkheid om uw zonnepanelen te laten reinigen. Dit is één tot twee maal per jaar nodig om het rendement van de zonnepanelen volledig te benutten. Bij een lichte vervuiling (zand en stof) kan tussen 5-10% minder energie opgewekt worden en bij zwaardere vervuiling (bijvoorbeeld algen en bladeren) kan dit zelfs oplopen tot 25% minder opgewekte energie! 

 

Voor zowel binnen als buiten een duurzaam, streeploos resultaat!

 

  

 

Hieronder ziet u een paar voorbeelden van kunststof kozijnen en deuren die gepolijst zijn: