Even voorstellen

Even voorstellen

Uiteraard wil ik mij even voorstellen, zodat u ook weet wie de persoon achter AllesKeurig.nl is.

Mijn naam is Peter Hoeksema en ik ben al sinds ik mij kan herinneren met veel passie en plezier bezig met het opknappen en reinigen van huizen, bedrijventerreinen, maar ook tuinen en het daarbij behorende snoeiwerk en onderhoud. Ook schilderwerk valt onder mijn specialiteiten, vooral het verfraaien en netjes afwerken van een woning, boerderij of bedrijfspand met hoogwaardige verf geeft mij veel voldoening en ik steek daar veel energie in.

Ik ben altijd zeer precies en stel hoge eisen aan mijn werk, of het nu om bijvoorbeeld reiniging of schilderwerk gaat, en denk daarbij graag mee in oplossingen en ook hoe u bijvoorbeeld veel op onderhoud kunt besparen. Het gaat mij er uiteindelijk om om voor u als klant alles keurig te maken, vandaar ook de naam AllesKeurig.nl.

 

Sinds enkele jaren ben ik veel meer bewuster gaan leven, en dit is vooral ook aan mijn vrienden te danken die mijn ogen hebben geopend voor natuurlijke producten en biologisch eten, maar ook voor de verantwoordelijkheid die we met zijn allen hebben voor het milieu.

Daarbij heb ik ook een keuze gemaakt wat ik nu echt wil met mijn werk en dus ook voor mijn onderneming. Ik kies voor duurzame ecologische reinigingsmiddelen, duurzame apparatuur, het geweldige lijnolieverf en tot zelfs een duurzaam visitekaartje. Van A t/m Z milieuvriendelijk vakwerk!

 

Ik hoop zo met deze visie met mijn bedrijf u als klant en het milieu een dienst te doen!

 

Peter Hoeksema