Dakgoten reinigen

Dakgoten reinigen

 

Het onderhoud van een dakgoot is zeer belangrijk voor het goed in stand houden van de waterafvoer, maar ook voor de staat van de gevel en bestrating/fundering, want als er veel regenwater langs of over de dakgoot stroomt kan dit schade veroorzaken aan de voegen in de gevel maar ook voor verzakking in de bestrating en zelfs fundering zorgen.

Uw dakgoot kan te maken krijgen met verstopping door bladeren, takken, mossen, en zand maar ook eventueel de aanwezigheid van vogelnesten kan de goot verstoppen en dus flink vervuilen, zowel aan binnen-als buitenzijde.

AllesKeurig.nl kan voor u de goten legen en grondig reinigen en tevens de staat van de dakgoot controleren. Hierbij wordt altijd de regenpijp doorgespoeld zodat het regenwater bij hevige regenval goed afgevoerd wordt. Tevens bestaat de mogelijkheid om de dakgoten te waxen voor een langdurige bescherming.

Ook windveren en boeidelen van hout, kunstof of trespa en tevens houtwerk op gevels kunnen gereinigd worden. Hierbij word goed gekeken hoe en met welke middelen gereinigd gaat worden.

 

Bij een verstopte dakgoot of riolering kan AllesKeurig.nl deze voor u ontstoppen met een speciale hogedruk-rioleringslang.

 

 

Voor- en na foto’s van een gereinigde dakgoot: