Auto/camper/boot poetsen

Auto/camper/boot poetsen

 

Naast alle werkzaamheden en diensten die AllesKeurig.nl u kan leveren, is er ook zelfs de mogelijkheid om uw auto, caravan, camper of boot grondig te laten reinigen en te laten poetsen, zowel binnen als van buiten. Dit kan tevens een flinke meerwaarde opleveren bij een eventuele verkoop van uw voertuig! 

Vanuit een hobby ontstaan en met jarenlange kennis van de beschikbare producten op de markt, kan AllesKeurig.nl uw voertuig of boot laten glimmen als nooit tevoren. Tevens is het regelmatig aanbrengen van een waxlaag op bijvoorbeeld een camper of boot zeer belangrijk. U voorkomt hiermee de typische zwarte strepen die door rubbers en vuil kunnen ontstaan en ook het verweren van bijvoorbeeld het polyester door UV-straling is hiermee te voorkomen. Daarnaast vergemakkelijkt het uiteraard het reinigen van het voertuig.

Ook kunt u kiezen voor een speciale clay-bar behandeling. Zelfs na het grondig wassen en drogen van uw auto of boot blijft er nog veel vuil zitten op de lak, dit heeft zich al jaren ‘opgehoopt’. D.m.v. het zogenaamd ‘kleien’ van de lak wordt het onzichtbare vuil uit de lak gehaald waardoor de lak zeer glad wordt en daardoor een perfecte basis heeft voor de waxlaag. En het haalt geen laagje van uw lak af zoals polijst dat doet.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van een grondige reiniging met clay-bar en waxing:

 

Clay-bar behandeling en waxen Volvo V70

(deze auto was brandschoon na het wassen maar zoveel vuil komt er nog van de lak af):

   

Grondige clay-bar behandeling en waxen Volvo 850:

  

Clay-bar behandeling en waxen Suzuki Hayabusa:

Speedboot volledig opgeknapt, gereinigd en voorzien van een dubbele waxlaag: